ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου της Παιδαγωγικής Ακαδημίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του σχολικού κτιρίου της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, όπου στεγάζονται το 53ο και το 54ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο.
Το κτίριο αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και τα ωραιότερα σχολεία του Ηρακλείου στο οποίο κρύβεται όχι μόνο η ιστορία ενός νεότερου μνημείου της πόλης του Ηρακλείου που είναι απαραίτητο να προστατευτεί, αλλά και η ιστορία της εκπαίδευσης στην Κρήτη.
Το σχέδιο του κτιρίου έχει σχήμα  Π από τη λέξη Παιδαγωγική.
Έγιναν όλες οι απαραίτητες επισκευές και ειδικότερα αναφορικά με αποκολλήσεις σοβάδων που κατά τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου ήταν επικίνδυνες και έπρεπε να αποκατασταθούν άμεσα, ελαιοχρωματισμοί, ενώ κατασκευάστηκαν και νέες τουαλέτες.
Οι παλιές τουαλέτες ανακατασκευάστηκαν πλήρως και στη θέση τους δημιουργήθηκαν νέες σε άριστη κατάσταση.

Οι εργασίες που έγιναν ήταν πάγιο αίτημα των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων, ενώ το έργο χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ