ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Τελευταία ημέρα σήμερα για όλα τα παιδιά στα σχολεία, στα νηπιαγωγεία, στους παιδικούς σταθμούς. Παντού γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς.  

Μπροστά τους τώρα έχουν ένα καυτό καλοκαίρι που στα μάτια τους δεν μπορεί παρά να είναι γεμάτο μόνο με χαρά παιχνίδια και θάλασσα. Πετάμε λοιπόν την τσάντα σε μια γωνιά, βγάζουμε τα βατραχοπέδιλα και φύγαμε!

Για λίγα λεπτά όλοι μας τι υπάρχει εκεί έξω, πήραμε μια ανάσα και χαρήκαμε τις μικρές, απλές αλλά σημαντικότερες στιγμές αγάπης και ευτυχίας που μόνο τα παιδιά μπορούν να μας τις χαρίσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μικρά αλλά πιο σημαντικά πλάσματα στον κόσμο, τα παιδιά μας, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς, δασκάλους και καθηγητές γιατί παρά τις δύσκολες συνθήκες υπάρχουν ακόμα πολλοί που αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται μέσα από τα παιδιά μας.
Ο σύλλογος γονέων του 53ου δημοτικού σχολείου μοίρασε δωράκια αναμνηστικά στα παιδιά αλλά και στους δασκάλους και το βοηθητικό προσωπικό , μικρά υλικά δείγματα αλλά πολύ αγάπη και εκτίμηση.
Ήταν μια υπέροχη χρονιά καλό καλοκαίρι σε όλους

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ