ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣΟι Σύλλογοι γονέων του 53ου και 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου
( Συγκρότημα Παιδαγωγικής Ακαδημίας ) πραγματοποίησαν τον ετήσιο αποκριάτικο χορό  τους την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ στο Γάζι του δήμου μαλεβιζίου.

Σε μια εκδήλωση που ξεπέρασε της προσδοκίες συμμετοχής των 2 Δ.Σ των δημοτικών σχολείων αφού περίπου 500 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Με άφθονο κέφι, πολύ χορό, διάθεση αποκριάτικη, μικροί και μεγάλοι άφησαν για λίγο τα προβλήματά της καθημερινότητας για να γιορτάσουν στους ρυθμούς της αποκριάς και με σχεδόν όλους τους μικρούς και μεγάλους να είναι μασκαρεμένοι, η βραδιά κύλησε υπέροχα έως αργά το βράδυ,

Πλούσια δώρα προσφορά επιχειρηματιών της πόλης μας, φίλων και γονιών  μαζεύτηκαν και κληρώθηκαν όπου αρκετοί ήταν οι τυχεροί.
AΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ 

Ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διέυθυνση του κέντρου για την όλη του προσπάθεια να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος με το άψογο σέρβις που πρόσφερε.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και στα μέλη των 2 Δ.Σ του 53ου και 54ου δημοτικών για την ΤΕΛΕΙΑ ( όπως δεχτήκαμε απο τα σχόλια των καλεσμένων μας ) διοργάνωση που εδώ και πολύ καιρό οργανώναμε, δεδομένου ότι τρέξαμε να μαζέψουμε δώρα, να οργανώσουμε μενού, και τρόπους διασκέδασης.

Ευχόμαστε σε όλους του γονείς και το διδακτικό προσωπικό των Σχολείων μας καλές Απόκριες με υγέια και αγάπη στις οικογένειες τους και να είμαστε καλά και του χρόνου να το ξανακάνουμε.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ