ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ


    Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες, τόσο της Διεύθυνσης όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού,  προς τους γονείς και τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σχολείου μας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στο δίκτυο για την καταπολέμηση της φτώχειας, στο οποίο ανήκει η Τράπεζα Χρόνου.


    Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες που βιώνουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ενισχύσαμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του Σχολείου, αναπτύσσοντας πλαίσιο συνεργασίας με το δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας (Τράπεζα Χρόνου), με αποτέλεσμα η σχολική κοινότητα να ωφελείται καθημερινά από τις υπηρεσίες της.
    Μέσω αυτής της ενεργοποίησης, εφαρμόσαμε εκπαιδευτικά προγράμματα, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουμε μηνύματα για την κοινωνική συνοχή και τη διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς και για τον καθημερινό αγώνα πολλών ανθρώπων να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο. 
     Τέλος, ευχαριστώ προσωπικά τον καθένα από εσάς που ενεργοποιηθήκατε στις δύσκολες αυτές συνθήκες προσφέροντας σύμφωνα με τις δικές σας δυνάμεις.  

Η Διευθύντρια του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου
 Ανδριώτη Αθηνά 

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και των γονέων που ήρθαν στο σχολείο για να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων στην αυλή του σχολείου. 
Από το πρωί η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, αφού οι μικροί μαθητές τραγουδούσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είδαν ταινίες χριστουγεννιάτικου περιεχομένου και παντού υπήρχαν γλυκά και κεράσματα. 
Στο παζάρι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων υπήρχαν οι χειροποίητες κατασκευές των μαθητών οι οποίες πλάστηκαν με αγάπη και πολύ κόπο υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, με υλικά που προμήθευσε η Σχολική Επιτροπή. 
Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η συλλογή τροφίμων για τους ωφελούμενους της Τράπεζας Χρόνου, τα οποία δόθηκαν στις Κοινωνικούς Λειτουργούς της Τράπεζας, ώστε να διανεμηθούν σ’ αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο σχολείο. 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας 
κ. Νίκος Γιαλυτάκης


Ο Σύλλογος Γονέων, η Διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας ευχαριστεί όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ