ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΟΤΖΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Οι μαθητές του 53ου και του 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου επισκέφθηκαν σήμερα τη Λότζια. Οι μαθητές των τμημάτων της Τρίτης και Τετάρτης  Τάξης των δύο σχολείων συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους της ενετικής Λότζια, άκουσαν με προσοχή την ιστορία του κτιρίου που σήμερα στεγάζει το Δημαρχείο Ηρακλείου.


Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και  κάθισαν στα έδρανα των δημοτικών συμβούλων ακούγοντας τους τρόπους λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία Παιδείας έχει ήδη καλέσει το σύνολο των σχολείων της πόλη τους Ηρακλείου να επισκεφθούν την ενετική Λότζια έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μοναδικό κτίριο και παράλληλα να ενημερωθούν  για τους τρόπους λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ανταπόκριση τόσο από την Α΄ Βάθμια όσο και από τη Β΄Βάθμια Εκπαίδευση ήταν πολύ μεγάλη.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ