ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΜε τον καθιερωμένο αγιασμό στους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία.
Στο σχολικό συγκρότημα της παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου παρευρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ Ειρηναίος όπου απήθυνε ευχές για την νέα σχολική χρονιά στους μαθητές και στους δασκάλους.
Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου το παρών έδωσε η αντιδήμαρχος κα Στέλλα Αρχοντάκη όπου και ευχήθηκε στους μαθητές υγεία, καλή χρονιά, με δημιουργία και γνώση.
Όπως κάθε ξεκίνημα στη ζωή μας, έτσι και το σημερινό ξεκίνημα των σχολείων πρέπει να συνοδεύεται από ελπίδα, αισιοδοξία, πλάνα και σχέδια, όνειρα και κυρίως διάθεση για δουλειά και επιμελή προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει ο καθένα και η καθεμιά.
Εξάλλου το σχολείο πέρα από πηγή γνώσης και μάθησης είναι και πηγή χαράς και έμπνευσης για όλους τους μαθητές, που θα πρέπει να βλέπουν το σχολείο σαν προέκταση του σπιτιού τους και της οικογένειάς τους.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ