ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο Σύλλογος Γονέων και το εκπαιδευτικό  προσωπικό του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες  στην Τράπεζα Χρόνου. 
Η Τράπεζα Χρόνου στο Δήμο Ηρακλείου είναι ένα δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας, όπου οι ωφελούμενοι ανταλλάσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς χρήματα.



Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας  εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δεν επιθυμούσαμε  να μείνουμε απλοί θεατές, αλλά να συμμετάσχουμε στο Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας ενεργητικά, μέσω της ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών, χωρίς τη χρήση καθόλου οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Θεωρούμε ότι η Τράπεζα Χρόνου βασίζεται σε μια πολύ έξυπνη ιδέα, έχοντας ενεργητική συμμετοχική και προσφορά στον κοινωνικό τομέα στο Δήμο Ηρακλείου. Τα σχολεία μας είναι από τους ωφελούμενους της Τράπεζας Χρόνου, αφού εκμεταλλευόμενα τις υπηρεσίες της ενεργοποιήθηκαν στις δύσκολες αυτές συνθήκες, προσφέροντας και αυτά στη συνέχεια στο δίκτυο της για την καταπολέμηση της φτώχειας.


                                                     Το Δ.Σ του ΣυλλόγουΓονέων
                                                                  
                                                                   Ο πρόεδρος


                                                           Αντώνης Γενναράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ