ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, οι Σύλλογοι Γονέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος» επιδιώκει να συνδράμει στη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής,  που διανέμονται μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.  


Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας, δεν επιθυμούσαμε να μείνουμε απλοί θεατές, αλλά να συμμετάσχουμε στο Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας ενεργητικά, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο βαθμό της συνδρομής μας. Στο Δίκτυο της φτώχειας ανήκει και η Τράπεζα Χρόνου, που τα σχολεία με  εκμεταλλεύονται τις υπηρεσίες της.
Όποιος από εσάς επιθυμεί να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί να φέρνει στο σχολείο τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. όσπρια, μακαρόνια, λάδι, παξιμάδια, ζάχαρη, αλεύρι κ.λ.π.), λάδι ή είδη οικιακής καθαριότητας και υγιεινής. 
Tα τρόφιμα θα διατεθούν σε οικογένειες οι οποίες έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ότι βρίσκονται σε ανάγκη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ