ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ

Η μετάβαση μαθητών σε μικρή απόσταση από το σχολείο, πεζή ή με μεταφορικό μέσο, εντός του ωραρίου λειτουργίας του σχολείου. ΄Ολες οι τάξεις δύνανται να πραγματοποιήσουν Σχολικό περίπατο. 
Οι Περίπατοι είναι ( 7 ) συνολικά στη διάρκεια του διδακτικού έτους και δεν πραγματοποιούνται περισσότεροι από ένας ( 1 ) ανά μήνα.



2.Τον Περίπατο αποφασίζει ο Σύλλογος των Διδασκόντων Καθηγητών σε συνεδρία του. Απαιτείται απαρτία στη λήψη της απόφασης και οι διδάσκοντες υποχρεούνται όλοι να συνοδεύσουν τους μαθητές, εκτός εάν η συμμετοχή κάποιου καθίσταται αδύνατη κατά την κρίση του Συλλόγου.  Κριτήριο για την επιλογή του τόπου προορισμού είναι η πολιτιστική ή περιβαλλοντική αξία του, καθώς και η ψυχαγωγία των μαθητών.

3. Σε μαθητή που απουσιάζει καταχωρίζονται όλες οι απουσίες του προγράμματος της συγκεκριμένης μέρας. Για τον περίπατο που γίνεται με μεταφορικό μέσο είναι υποχρεωτική η υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα. Σε περίπτωση που ο κηδεμόνας διαφωνεί οι απουσίες δεν καταχωρίζονται.
Η απόφαση του Συλλόγου για τη μετακίνηση κοινοποιείται στο Γραφείο Δ.Ε. που ανήκει το σχολείο και δεν απαιτείται έγκριση από τη Διεύθυνση Δ.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ