ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ LETS DO IT HERAKLION



Συμμετέχοντας στο κάλεσμα του «Let's do it World- Let's do it Heraklion» της παγκόσμιας δράσης εθελοντικού εξωραϊσμού για να ομορφύνουν την πόλη μας σε μια και μόνο ημέρα οι Σύλλογοι Γονέων του 53ου και του 54ου Δημοτικού Σχολείου, οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί διαλέξαμε ως χώρο δράσης μας την παιδική χαρά της Όασης (ακριβώς κάτω από τα σκαλάκια στον παλιό ζωολογικό κήπο), χώρος τον οποίο χρησιμοποιούν συχνά τα παιδιά μας.







Για την επιτυχία της προσπάθειας μας συνεργάστηκαν πολλοί. Την προηγούμενη μέρα εθελοντής από την Τράπεζα Χρόνου επισκεύασε το παλιό σιντριβάνι και έβαψε το μικρό σπιτάκι, που ήταν γεμάτο συνθήματα, με υλικά τα οποία διέθεσε ο Δήμος Ηρακλείου. Τα παιδιά ζωγράφισαν το μικρό σπιτάκι και φύτεψαν το μικρό σιντριβάνι με φυτά, που μας προμήθευσε η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου. Επίσης, έπαιξαν, καθάρισαν και τοποθέτησαν πινακίδες στο πάρκο. Φυσικά μικρά παιδιά και μεγάλοι καθάρισαν όλο το χώρο της παιδικής χαράς που πραγματικά μέσα σε μία μέρα στις 6-4-2014 άλλαξε μορφή.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν με σκοπό να επιτύχει η  προσπάθειας μας.




Τους διοργανωτές του «Let's do it WorldLet's do it Heraklion» που μας παρακίνησαν να οργανωθούμε. Το Δήμο Ηρακλείου που μας προμήθευσε τα απαραίτητα υλικά και τον εθελοντή της Τράπεζας Χρόνου κ. Παρτάλη Γιάννη που έβαψε και έφτιαξε το χώρο.
Τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη των Συλλόγων Γονέων που συμμετείχαν και οργάνωσαν όλη την προσπάθεια.
Φυσικά ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους γονείς τους που χωρίς τη συμμετοχή τους τίποτε δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί.
Μέσα από την εθελοντική δράση μας δώσαμε στα παιδιά μας εικόνες διασύνδεσης του παρελθόντος μας, ώστε μέσα από αυτή την περιβαλλοντική διαδρομή να αναζητήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ