ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΥΝΣΗ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην διεύθυνση, τους δασκάλους και το βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε την χρονιά που πέρασε, για την στήριξη τους σε κάθε προσπάθεια που καταβάλαμε σαν σύλλογος Γονέων .


Πέρασε ο καιρός και ένα ταξίδι αλλιώτικο έφτασε στο τέλος του. Απίστευτο μου φαίνεται! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Μα είναι αλήθεια! Ακολουθώντας τη ροή του διαβατάρη χρόνου φτάσαμε στο τέλος ακόμα μιας σχολικής χρονιάς.

ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξετυλίγοντας το μεγάλο κουβάρι των αναμνήσεων. Θυμάμαι όταν πριν από έξι χρόνια είχα πρωτοέρθει στο Δημοτικό Σχολείο. Μικρό κοριτσάκι τότε, φοβισμένο, ξένο προς το περιβάλλον του σχολείου θα πήγαινα στην πρώτη τάξη. Μπήκα δειλά, δειλά στην αίθουσα κρατώντας το χέρι της μητέρας μου. Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά! Φόβος, αγωνία, λαχτάρα και ένα σωρό ερωτηματικά...

Ο καιρός όμως πέρασε, κύλησε σαν ρυάκι και τώρα βρίσκομαι στο τελευταίο σκαλοπάτι της σκάλας του δημοτικού. Όλοι το γνωρίζουμε: «Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος», έτσι και το δημοτικό σχολείο.


Η μέρα που θα αποχωριστώ το πολυαγαπημένο μου σχολείο «το δημοτικό» ήρθε 
Η συγκίνησή μου μεγαλώνει και οι αναμνήσεις μου γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις όμορφες στιγμές που περάσαμε παρέα όλα τα παιδιά; Τα παιχνίδια, τις εκδρομές μας, τις σκανταλιές που κάναμε τα διαλείμματα, τις αγωνίες και τις συγκινήσεις που μοιραστήκαμε, τους μικροτσακωμούς που είχαμε; Όλες αυτές οι αναμνήσεις της εξάχρονης πορείας μας θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες στις καρδιές όλων των τελειοφοίτων, σαν φυλαχτό που κανείς δεν μπορεί να μας πάρει!


Αποχαιρετώντας το δημοτικό, μια καινούρια σελίδα από το άγνωστο βιβλίο της ζωής ανοίγεται μπροστά μας! Προχωρώντας στη ζωή ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες! Νιώθουμε όμως έτοιμοι να ανεβούμε στο επόμενο σκαλοπάτι της εκπαίδευσης με σιγουριά. Έχουμε στις αποσκευές μας τα κατάλληλα εφόδια και αυτό το χρωστούμε στους αγαπημένους μας δασκάλους.



Νιώθω λοιπόν την ανάγκη, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους δασκάλους μας που μας στήριξαν στα πρώτα μας βήματα. Σ’ αυτούς που με επιμονή και μεθοδικότητα έριξαν στις ψυχές μας τον σπόρο της γνώσης και της αρετής. Με την καθοδήγησή τους, με μόχθο και μεγάλη προσπάθεια μπορέσαμε σήμερα κι έχουμε πλούσιους τους καρπούς της μάθησης!




Σας ευχαριστούμε σεβαστοί μας δασκάλοι και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Σκεφτόμαστε το αύριο και ψάχνουμε την ουσία. Με πίστη στο Θεό και με δύναμη θα προχωρήσουμε προς τον δρόμο της επιτυχίας για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας!

Αγαπημένοι μου συμμαθητές και συμμαθήτριες, τώρα ο καθένας θ’ ανοίξει τα φτερά του και θα πετάξει για αλλού. Εύχομαι η μελλοντική μας πορεία να είναι τόσο όμορφη όπως και τα χρόνια μας στο δημοτικό. Με νοσταλγία θα θυμάμαι τις στιγμές που μαζί ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ας προσπαθήσουμε για ένα πετυχημένο μέλλον και ας ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των γονιών και των δασκάλων μας. Αυτό θα είναι για εκείνους η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση.

Σας εύχομαι όλους καλό καλοκαίρι!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ