ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ LETS DO IT 2015 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η πρόταση αυτή απευθύνεται σε κάθε ομάδα, σύλλογο ή παρέα, που θέλει να δραστηριοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημέρα, καθαρίζοντας μια περιοχή που η ίδια θα επιλέξει. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν καλούνται την Παρασκευή 28/01/2015 και ώρα 19:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Οδός Ανδρόγεω) για περαιτέρω ενημέρωση.

Η καμπάνια αυτή ξεκίνησε από το περιβαλλοντικό κίνημα ««Let's Do It », που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία, παίρνοντας άμεσα διεθνείς διαστάσεις. Πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, συμμετέχουν πλέον στην καμπάνια καθαρίζοντας τις πόλεις τους και περνώντας μήνυμα αλλαγής και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. 


Το 2012, ήταν η πρώτη χρονιά που φιλοξενήσαμε την συγκεκριμένη καμπάνια και στην Ελλάδα. Τον Απρίλιο του 2013 πάνω από 20.000 και το 2014 πάνω από 35.000 ενεργοί εθελοντές και 450 φορείς μετέδωσαν το μήνυμα του «Let's Do It », απομακρύνοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών από απλές περιοχές έως σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας ένιωσαν πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία και συνήθειες.

Στην χώρα μας, οι προετοιμασίες για τη δράση ξεκίνησαν και ο στόχος είναι να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, υπηρεσίες, εταιρείες, σχολεία και να συνεργαστούν συντονισμένα καθαρίζοντας ολόκληρη την χώρα μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Μέσα από την καμπάνια αποδεικνύουμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα ομορφότερη και καθαρότερη.

Για το 2015 η ημέρα της Πανελλαδικής Δράσης του Let's Do it είναι η 19η Απριλίου για την πόλη του Ηρακλείου και 26 Απριλίου για την υπόλοιπη Ελλάδα.


Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε και το Ηράκλειο να λάμψει διαδίδοντας παντού το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για την προσπάθειά μας στο www.letsdoitgreece.org

-- 
Με εκτίμηση

Η συντoνιστική ομάδα του Let's do it Greece - Let's do it Heraklion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ