ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤA 53o & 54o ΔΗΜΟΤΙΚA ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


30-04-2015 Το απόγευμα , συνάντηση  του γκρουπ στο λιμάνι του Ηρακλείου , από όπου θα ταξιδέψουμε για Πειραιά, με το βραδινό πλοίο. Το λεωφορείο θα ταξιδέψει μαζί μας.
01-5-2015  Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Αναχώρηση για επισκέψεις στο Αττικό πάρκο την περιοχή των Σπάτων , και στη συνέχεια στο MC’ARTHUR για καφέ. Το μεσημέρι αναχώρηση για τα Β. Προάστια και την περιοχή της Κηφισιάς ,  όπου μπορούμε να μείνουμε για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια απογευματινή επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στο Πλανητάριο. Διανυκτέρευση. 02-5-2015  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με λεωφορεία για ημερήσια εκδρομή στην Αργολίδα. Αφού κάνουμε μία στάση στον Ισθμό της Κορίνθου , θα επισκεφτούμε τις Μυκήνες και στον τάφο του Αντρέα . Στη συνέχεια το Ναύπλιο , με το διάσημο  Παλαμήδι , όπου μπορούμε να μείνουμε για μεσημεριανό φαγητό. Για τέλος επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της  Επιδαύρου. Μπορούμε να επισκεφτούμε το Λουτράκι για απογευματινό καφέ . Το απόγευμα επιστροφή στη  Αθήνα . Διανυκτέρευση. 


03-5-2015 : Πρωινό στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο μας . Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την μεγαλύτερη τελετή αλλαγής της φρουράς στην Πλατεία Συντάγματός , που πραγματοποιείται με το σύνολο της μονάδας Ευζώνων της, με πάνω από εκατό στρατιώτες και μια στρατιωτική μπάντα . Στη συνέχεια  επίσκεψη στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρχαία Αγορά. Χρόνος για φαγητό και καφέ (μπορείτε να επισκεφτείτε το Κολονάκι ή το Λυκαβηττό).  Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Το λεωφορείο θα ταξιδέψει μαζί μας.

 

ΥΣ: Υπάρχει η δυνατότητα για ενοικίαση ανοιχτού λεωφορείου, για ξενάγηση στο κέντρο της πόλης , με ακουστικά ( έξτρα χρέωση 5 ευρώ ανά άτομο). 
04-5-2015  Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί. Η εκδρομή μας τελειώνει εδώ αλλά οι όμορφες αναμνήσεις της θα μένουν πάντα στην καρδιά μας να συντροφεύουν τις θύμησες από τα όμορφα μαθητικά μας χρόνια!!!!!!
ΥΣ: Το πρόγραμμα είναι τυπικό και μπορεί να αλλάξει κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της εκδρομής.

ΤΙΜΗ Κατ άτομο : €197
 
ME ANEK-SUPERFAST
ASTOR HOTEL 4* ( ή άλλο ξενοδοχείο ίδιας κατηγορίας , κεντρικό)
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 16 , http://www.astorhotel.gr/
Οι  τιμές περιλαμβάνουν  ΦΠΑ
Η τιμή περιλαμβάνει:
Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια , σε 4κλινες , για τους μαθητές και 2κλίνες για τους συνοδούς-καθηγητές .Οι μαθητές θα μετακινούνται με ένα τουριστικό λεωφορείο 75 θέσεων, που θα είναι στην αποκλειστική διάθεση τους για όλες τις μετακινήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκειά της εκδρομής διαθέσιμο όλες τις ώρες. Τα λεωφορεία διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από το ΚΤΕΟ έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενο κ.λ.π.) καθώς και πληρούν  όλες τις προϋποθέσεις  ασφάλειας για τη μετακίνηση των μαθητών.
2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα, σε ξενοδοχείο  4*, σε δίκλινα-τρίκλινα  δωμάτια για τους μαθητές , και  μονόκλινα-δίκλινα για τους συνοδούς με πρωινό
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Συνοδεία από ξεναγό την 2η και 3η ημέρα: ξενάγηση σε όλα τα αξιοθέατα που επισκεπτόμαστε

Η προσφορά είναι για τη συμμετοχή  με πληρωμή 60 μαθητών-γονιών (τουλάχιστον). Υπάρχει η δυνατότητα για μία παραπάνω έκπτωση εάν συμπληρωθούν άνω των 65 ατόμων.
Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού συμμετοχής, υπάρχει η δυνατότητα επανακαθορισμού της εκδρομής, για την πραγματοποίησή της με μικρότερο αριθμό ατόμων συμμετοχής και το ίδιο ή μικρότερο κόστος

Όροι πληρωμής: το 30% να καταβληθεί έως 12.3.2015 και το υπόλοιπο 3 μέρες πριν την αναχώρηση

Επίσης, για όσους συμμετέχουν  στην εκδρομή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για  δύο 2ήμερα πακέτα στη Σαντορίνη (1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* , με πρωινό, εισιτήρια με την HELENIC SEA WAYS) για 4 άτομα , αξίας 580 ευρώ.

Με εκτίμηση
Για την C.TR.S
Καλογεράκης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ