ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΚΝΩΣΣΟΣ




Οι Σύλλογοι Γονέων των 53ου και 54ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Ράδιο Ταξί Ηρακλείου «Κνωσσός» για την ευγενική παραχώρηση επαγγελματικών ταξί με στόχο τη μεταφορά μαθητών/τριών στους σχολικούς αγώνες.


Τέτοιες ευγενικές προσφορές, στις δύσκολες αυτές εποχές και ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου μας χαροποιούν και μας θυμίζουν ότι η συμμετοχή όλων μας μπορεί να δημιουργήσει ένα Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η προσφορά τους κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού απαλλάσσει τις οικογένειες των μαθητών/τριών από το οικονομικό κόστος αυτής της μεταφοράς.
Σε όλους είναι γνωστό ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με την τεράστια πτώση του τζίρου, ο κλάδος τους αντιμετωπίζει τα κτυπήματα από την οικονομική κρίση και οι ίδιοι δίνουν το δικό τους προσωπικό αγώνα για την καθημερινή επιβίωση.
Χωρίς να σκεφτούν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα που δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια για επιπλέον έξοδα,ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο δικό μας κάλεσμα.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη να έχουν προσωπική υγεία και οικογενειακή ευτυχία, ελπίζοντας στη συνέχεια της συνεργασίας.


Ο Αστικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου "KNOSSOS" το 1978 με 25 μέλη πρωτοπορεί με την δημιουργία του πρώτου Ραδιοταξί στην Ελλάδα.
Τα οφέλη από την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου και την επικοινωνία μέσω ασυρμάτου με τα αυτοκίνητα, έγιναν γρήγορα αντιληπτά από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το παράδειγμα μας ακλούθησαν δεκάδες άλλα σωματεία, ενώσεις και εταιρίες.
Σήμερα αριθμούμε 300 μέλη και μετά από χρόνια βελτιώσεων, αναβαθμίσεων οι εγκαταστάσεις μας είναι πιο σύγχρονες και αποδοτικές.

Ο στόλος των Radio Taxi Ηρακλείου αποτελείται από 300 αυτοκίνητα. Το 50% αυτών είναι MERCEDES BENZ και το υπόλοιπο 50% από διάφορες μάρκες όπως TOYOTA – OPEL – SKODA – VOLKSWAGEN καθώς και υβριδικά αυτοκίνητα αποδεικνύοντας την ευαισθησία μας στα οφέλη της πράσινης ανάπτυξης.
Ο στόλος μας αποτελείται από καινούρια οχήματα (1ης κυκλοφορίας από το 2004 και μεταγενέστερα) , άριστα συντηρημένα, ελεγμένα από ΚΤΕΟ παρέχοντας κλιματισμό και όλες τις ανέσεις στο επιβατικό κοινό
Όλοι οι οδηγοί μας έχουν στην κατοχή τους ειδική κάρτα οδηγού, είναι γνώστες της Αγγλικής γλώσσας και οι περισσότεροι γνωρίζουν και δεύτερη ξένη γλώσσα πέρα της Αγγλικής. Γνωρίζουν όλες τις περιοχές και τα αξιοθέατα της Κρήτης και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό και ιδιαίτερα τους επισκέπτες του νησιού.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ - http://cretataxi.com/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ