ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟ ΚΡΗΤΗΣ


Άγιος Βασίλης έρχεται… και φέτος τα Χριστούγεννα στο Ενυδρείο Κρήτης φέρνοντας μαζί του πολλές και όμορφες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους: μελωδικά Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά ακούσματα, εντυπωσιακά χορευτικά, όμορφες παραστάσεις, φαντασμαγορικά μαγικά, μοναδικές ξεναγήσεις, διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, εορταστικές κατασκευές .


Σε έναν υπέροχα στολισμένο βυθό μαζί με σημαντικούς μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, μάγους κ.α ο Θαλασσόκοσμος θα υποδεχτεί και αυτά τα Χριστούγεννα τον αγαπημένο «υποβρύχιο» Άγιο Βασίλη παρέα με την όμορφη γοργόνα του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου και από τις 19 Δεκεμβρίου συνεχίζουν καθημερινά (με μειωμένες δράσεις παραμονές και ανήμερα των εορτών) μέχρι της 6 Ιανουαρίου. Την ημέρα των Θεοφανίων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο, πλέον, Αγιασμό των υδάτων. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Ενυδρείου (www.cretaquarium.gr).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ