ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΕΨΑΛΑΝ... ΜΕ ΛΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΡΖΑΚΗ


Με λύρες, μαντολίνα κιθάρες, και με παιδικές ελπιδοφόρες φωνούλες γέμισε το γραφείο του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης κύριο Γιώργο Τερζάκη σήμερα το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα παιδιά της 4ης τάξης του 53ου δημοτικού  με την διευθύντρια κυρία Ελένη Μειμάρη και την δασκάλα κυρία Βαγγελιώ Βαρδουλάκη μαζί με τα παιδιά την διευθύντρια του 3ου ειδικού σχολείου κυρία Νικολέτα Σαμαρά, την δασκάλα κυρία Τσαμπανάκη Δέσποινα, την λογοθεραπεύτρια κυρία Ντιγκάκη Κατερίνα, την σχολική νοσηλεύτρια κυρία Κεσέγκου Μαρία και την ειδικό βοηθητικό προσωπικό κυρία Κρεούζη Σταματία 
 γέμισαν με ήχους χριστουγεννιάτικους και με δώρα που έφτιαξαν τον περιφερειακό διευθυντή.



Κάλαντα της Κρήτης αλλά και κάλαντα της υπόλοιπης Ελλάδας τραγούδησαν τα παιδιά υπο την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής του σχολείου κυρίας Κάλλιας Ζαχαριουδάκη που καθημερινά ντύνει με ήχους και νότες τις παιδικές ψυχούλες των παιδιών.
Ο κύριος Τερζάκης ευχαρίστησε τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή χρονιά, προσφέροντας τους δώρα χυμούς και γλυκά.


Η συστέγαση των σχολείων γενικής και ειδικής αγωγής μπορεί να μην ενδείκνυται αλλά η έλλειψη χώρου πολλές φορές λειτουργεί θετικά δεδομένου ότι καθημερινά όλα οι μαθητές γίνονται παιδιά της ίδιας αυλής, με τις ίδιες χαρές και και την ίδια δίψα για παιχνίδι και βόλτα.
Αλλωστε αυτό συμβάλει και στην συμπερίληψη και ενσωμάτωση των μαθητών με εμπόδια στην ζωή και στην μάθηση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, και σεβασμό και αποδοχή της διαφορετικότητας.
Χωρίς διακρίσεις ένα σχολείο για όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ