ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ''Επί σειρά ετών, η Καρναβαλική περίοδος αποτελεί περίοδο χαράς και ξεγνοιασιάς για όλες τις ηλικίες! Την ημέρα του Καρναβαλιού, ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει να χορέψει και να περάσει όμορφες στιγμές με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Το Καρναβάλι στο Τυμπάκι, για δεκαετίες, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θεάματα του νησιού και ίσως το μεγαλύτερο στην Νότια Κρήτη.
Φέτος, πραγματοποιείται το 6ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι, υπό την διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου!


Για πρώτη φορά, η μέρα της Καρναβαλικής παρέλασης θα είναι το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016! Μετά από ομόφωνη απόφαση της Καρναβαλικής Επιτροπής, με στόχο μας να αλλάξουμε τα δεδομένα, το φετινό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί νύχτα!
Συγκεκριμένα η παρέλαση των αρμάτων και των Καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 18:30 και η λήξη της παρέλασης θα είναι, όπως πάντα, η Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου!
Στελεχώστε την ομάδα σας, βρείτε το δικό σας θέμα και πά ρτε μέρος στο 6ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι με θέμα «Πρώτη φορά “Νυχτερινό”!»
Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του Facebook στην Σελίδα του Συλλόγου ή μέσω τηλεφώνου στο 6972748094.
Καλό Καρναβάλι σε όλους!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ