ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΕΡΓEΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 53 και 54



Σε συνέχεια ενημέρωσης ως πρός την ατζέντα συζήτησης, της συνάντησης τoυ συλλόγου Γονέων του  53ου Δημοτικού Σχολείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 53ου - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

1 ) Μίλησα με την προισταμένη των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κα. Ζαχαριουδάκη Δέσποινα και μου απάντησε οτι το μεσήμερι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου θα έρθει ο υδραυλικός στο σχολείο για τις τουαλέτες, Απο τα είδη υγειίνης έχουν έρθει στον Δήμο μόνο οι λεκάνες και εκκρεμούν οι νυπτήρες.


2 ) Μίλησα με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Αριστείδη Μπολάκη και συννενοηθήκαμε όσον αφορά την δεντροφύτευση να μας δώσει λουλούδια εγκεκριμένα για σχολεία 
( που δεν θα φέρνουν αλλεργίες στα παιδιά ) καθώς επίσης και μικρά γλαστράκια για τις τάξεις.



3) Για την ηχομόνωση της αίθουσας μουσικής μίλησα με την διευθύντρια Αθηνά Ανδριώτη και μου είπε ότι η λύση με αυγουλοθήκες καθώτι πιο φθηνή είναι ανεπαρκής  ( Δημιουργεί σκόνες στις εσοχές )
Τα ρικοφόν είναι ακριβά και η πρόταση μου είναι να ντυθεί όλη η αίθουσα με κουρτίνες.


4 ) Με την υπερυψωμένη αυλή μίλησα με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Βασιλάκη Μανόλη και μου είπε ότι η μελέτη για κλειστό γυμναστήριο θα πάρει σε χρόνο 2 χρόνια και απαιτεί άδεια, η πρόταση είναι να κλειστεί ο χώρος με τέντες που έχει χαμηλό κόστος και να δημιουργηθεί στην κλίση της αυλής σκαλοπατάκι.
Με επιστολή που ήδη δημιουργούμεσαν σύλλογος ζητάμε απο τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ηρακλείου την στελέχωση του κλειστού χώρου με όργανα γυμναστικής που εναρμονίζονται στα παιδιά της ηλικίας των παιδιών του σχολείου μας.


5 ) Για άλλες αισθητικές παρεμβάσεις στο σχολείο, όπως οι ζωγραφικές παιχνιδιών στα πατώματα ενημερώθηκε η Γυμνάστηρια του σχολείου κα. Εύα και σε συννενόηση με την Διευθύντρια Αθηνά Ανδριώτη θα επιμεληθούν των διαγραμμίσεων.


6 ) Συζητήσαμε με την Διευθύντρια και τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου 53 κ. Νίκο Μεραμβελιωτάκη να δημιουργήσουμε μόνοι μας περισσότερα παγκάκια ξύλινα με παλέτες  και με την τράπεζα χρόνου ενα χτιστό παγκάκι έξω απο το ειδικό σχολείο.


7 ) Εχω μιλήσει με την κα. Γραμματικάκη Χριστίνα και τον κ. Βενέτη Κώστα και μας προσφέρουν τον χώρο του ιππικού ομίλου Ηρακλείου για ξενάγηση στα μικρά πόνυ του ομίλου.


8 ) Εχω μιλήσει με την κα. Στεφανάκη Γεωργία η οποία μας προτείνει την συμμετοχή μάς ως σχολείο με συνοδεία γονέων στην δραστηριότητα απελευθέρωσης άγριων πουλίων στις Αρχάνες


9 ) Εχω μιλήσει με τον υπαρχηγό του τμήματος Ερυθρόυ Σταυρού Ηρακλείου κ. Δημήτρη Προνάκη όποτε επιλέξουμε εμείς να έρθουν να μας παρουσιάσουν τεχνικές πρώτων βοηθειών.


10 ) Μίλησα με την ταμία του συλλόγου 53ου Ελίνα Χναράκη οπου και ήταν δική της η ιδέα να φτιάξουμε ένα κουτί με τζάμι στην είσοδο του σχολείου για τις ανακοινώσεις των γονέων.


11 ) Σχετικά με την προβολή εκπαιδευτικών ταινιών που έθεσε ο Αντιπρόεδρος του 53ου Νίκος Μεραμβελιωτάκης, μίλησα με την διευθύνση και είναι απαραιτητό να κάνουμε μια αίτηση για να μας δοθεί απο την σχολική επιτροπή η άδεια προβολής στην αίθουσα του αμφιθέατρου.


12 ) Μίλησα με τον πρώην προστάμενο της ΕΛΠΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Γιάννη Λιονάκη και είναι πρόθυμος κατώπιν συννενόησης μας και θέλησης μας να μας μιλήσει για την πρόληψη των ττοχαίων ατυχημάτων.


13 ) Μίλησα με την προισταμένη της Τράπεζας Χρόνου και είναι πρόθυμη να μας βοηθήσει σε εργασίες που απαιτούνται στο σχολείο
Η δική μας η υποχρέωση ( πληρωμής ) είμαι να ανταποδώσουμε με την συλλογή τροφίμων.


14 ) Για τις ανάγκες της παρέλασης απαιτούνται 1 τύμπανο και πιατίνια, έχει ενημερωθεί η ταμίας του 53ου κα. Χναράκη Ελίνα και θα αγοραστούν.



15 ) Εχουμε στην διάθεση μας την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου να συμμετάσχει σε εκδήλωση του σχολείου μας.




ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ