ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστήριος Επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στις επιγραφές «Stamba» και ειδικότερα στον κύριο Μαυρογιάννη Γιάννη για τη δωρεά τεσσάρων πινακίδων σήμανσης στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείου Ηρακλείου.  
Στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο, το οποίο στεγάζεται στο συγκρότημα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας φοιτούν μαθητές που αντιμετωπίζουν αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες. 
Μέσω της δωρεάς του στο Ειδικό Νηπιαγωγείου, εξυπηρετούνται οι μαθητές του σχολικού συγκροτήματος. 
Τέτοιες ευγενικές προσφορές, στις δύσκολες αυτές μέρες μας χαροποιούν και μας θυμίζουν ότι η συμμετοχή όλων μας μπορεί να δημιουργήσει  ένα Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

                                     
   

Ο Σύλλογος Γονέων του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην κυρία Χαλκιαδάκη Χριστίνα ιδιοκτήτρια των «Surer Market Χαλκιαδάκη» και στον κύριο Αποστολάκη Ευάγγελο, Υπεύθυνο  Marketing για τη δωρεά αναλώσιμων προϊόντων στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου.  
Το 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο χρειάζεται εξειδικευμένα υλικά για την καθημερινή  του λειτουργία, αλλά και τη στήριξη όλων μας. 
Επιθυμώντας ως Σύλλογος Γονέων να μην μείνουμε απλοί θεατές, συμμετέχοντας στο δίκτυο βοήθειας και προστασίας, ευχαριστούμε την Εταιρεία για την ευγενική προσφορά της, που στις δύσκολες αυτές μέρες μας υπενθυμίζει ότι η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. 


                                            Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου                                                       
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αντώνης Γενναράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ