ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς

Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνούμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, το σχολείο μας έλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει το θεσμό της «Τράπεζας Χρόνου» του Δήμου Ηρακλείου.
Η «Τράπεζα Χρόνου» είναι ένα δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας, όπου οι ωφελούμενοι ανταλλάσσουν προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. 



Πολλές εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής που πραγματοποιούνται σήμερα στο σχολικό μας συγκρότημα λαμβάνουν χώρα από μέλη του δικτύου αυτού, τα οποία παρέχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί. Αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους θα είναι είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια για την επιβίωσή της. 
Όποιος από εσάς επιθυμεί να συνδράμει στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί να φέρνει στο σχολείο τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. όσπρια, μακαρόνια, λάδι, παξιμάδια, ζάχαρη, αλεύρι κ.λ.π.) ή είδη οικιακής καθαριότητας και υγιεινής, ώστε μέσω της Τράπεζας Χρόνου να διατεθούν στα μέλη της που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί και τα έχουν ανάγκη. Για τη συλλογή αυτών θα υπάρχουν σε καθημερινή βάση διαθέσιμες κούτες μπροστά στην είσοδο των γραφείων των καθηγητών"


          Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ