ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


Με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και των γονέων που ήρθαν στο σχολείο για να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων στην αυλή του σχολείου. 
Από το πρωί η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, αφού οι μικροί μαθητές τραγουδούσαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είδαν ταινίες χριστουγεννιάτικου περιεχομένου και παντού υπήρχαν γλυκά και κεράσματα. 




Στο παζάρι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργημάτων υπήρχαν οι χειροποίητες κατασκευές των μαθητών οι οποίες πλάστηκαν με αγάπη και πολύ κόπο υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, με υλικά που προμήθευσε η Σχολική Επιτροπή. 
Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η συλλογή τροφίμων για τους ωφελούμενους της Τράπεζας Χρόνου, τα οποία δόθηκαν στις Κοινωνικούς Λειτουργούς της Τράπεζας, ώστε να διανεμηθούν σ’ αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο σχολείο. 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας 
κ. Νίκος Γιαλυτάκης


Ο Σύλλογος Γονέων, η Διευθύντρια του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό σας ευχαριστεί όλους θερμά για τη συμμετοχή σας και σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ