ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ


    Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες, τόσο της Διεύθυνσης όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού,  προς τους γονείς και τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σχολείου μας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στο δίκτυο για την καταπολέμηση της φτώχειας, στο οποίο ανήκει η Τράπεζα Χρόνου.


    Αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες που βιώνουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ενισχύσαμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του Σχολείου, αναπτύσσοντας πλαίσιο συνεργασίας με το δίκτυο αχρήματης και αλληλέγγυας οικονομίας (Τράπεζα Χρόνου), με αποτέλεσμα η σχολική κοινότητα να ωφελείται καθημερινά από τις υπηρεσίες της.
    Μέσω αυτής της ενεργοποίησης, εφαρμόσαμε εκπαιδευτικά προγράμματα, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουμε μηνύματα για την κοινωνική συνοχή και τη διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς και για τον καθημερινό αγώνα πολλών ανθρώπων να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο. 
     Τέλος, ευχαριστώ προσωπικά τον καθένα από εσάς που ενεργοποιηθήκατε στις δύσκολες αυτές συνθήκες προσφέροντας σύμφωνα με τις δικές σας δυνάμεις.  

Η Διευθύντρια του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου
 Ανδριώτη Αθηνά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ