ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Θέμα: «Προμήθεια εξοπλισμού» 

Με το παρόν έγγραφο αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για όλες τις προσπάθειες, που όπως έχουμε πληροφορηθεί παρά την οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας και την οικονομική στενότητα του Δήμου Ηρακλείου, έχετε κάνει για το σχολείο το οποίο εκπροσωπεί ο Σύλλογος μας. 



Αν και είμαστε νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκπροσωπεί περίπου 480 γονείς και 240 μαθητές πολύ σύντομα καταλάβαμε τις προσπάθειες της Σχολικής Επιτροπής και προσωπικά του Προέδρου της κ. Μηλάκη και την ευαισθησία την οποία έχει δείξει, αμέσως μόλις αναλάβατε Πρόεδρος της συγκεκριμένης Σχολικής Επιτροπής για ένα σχολείο, το οποίο αν και πρόκειται για τα πιο ιστορικά του Ηρακλείου, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά κτιριακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα εξοπλισμού λόγω της παλαιότητας του. 



Γνωρίζοντας καλά το ποσό κοντά είστε στο συγκεκριμένο σχολείο, την ικανότητα με την οποία έχετε αντιμετωπίσει τα προβλήματα του και τις άμεσες λύσεις τις οποίες έχετε δώσει μέχρι σήμερα σας παρακαλούμε για μία ακόμη φορά να μας βοηθήσετε στη χορήγηση του παρακάτω ηλεκτρονικού και παιδαγωγικού εξοπλισμού. Η αναγκαιότητα του προκύπτει μετά από διερεύνηση την οποία έχουμε κάνει, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία, ως εξής: 



1. Χαρτοστάτες 
2. DVD, δύο (2) 
3. Κλιματιστικό, ένα (1) αίθουσα μουσικής 
4. Προτζέκτορες, δύο (2) 
5. Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (1) 
6. Διαμόρφωση χώρου στον αύλειο χώρο με τέντα ή στέγαστρο για το μάθημα της φυσικής αγωγής  
7. Τέντες στα μπαλκόνια του δευτέρου ορόφου 
8. Άβακες, δύο (2)  
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όλες τις προσπάθειες με στόχο την προμήθεια του εξοπλισμού και για τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε. 


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Γενναράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ