ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Συμμετοχή όλων σε δράση αλληλεγγύης ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής - Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ηρακλείου επιδιώκουν να συνδράμουν στη συλλογή τροφίμων και ειδών υγιεινής,  που διανέμονται μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.  




Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί «όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικονομικές και οι κοινωνικές επιπτώσεις, που βιώνει η χώρα μας από τις αντιλαϊκές  και μνημονιακές πολιτικές, είναι τεράστιες. Αναλογιζόμενοι τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας, δεν επιθυμούσαμε να μείνουμε απλοί θεατές, αλλά να συμμετάσχουμε στο Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας ενεργητικά, με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στο βαθμό της συνδρομής μας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος» καλεί όλες τις σχολικές μονάδες σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς, να οργανώσουν τη συλλογή τροφίμων (λάδι, αλεύρι, όσπρια, ζάχαρη, γάλα κ.ά.) και ειδών υγιεινής (οδοντόκρεμες, σαπούνια, πάνες κ.ά.) με καταληκτική ημερομηνία την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2013. 


Ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Ηρακλείου θα αναλάβουν την οργάνωση για τη διάθεσή τους σε οικογένειες οι οποίες έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, ότι βρίσκονται σε ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ