ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΝΕΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ



Νέες τουαλέτες αγοριών και κοριτσιών διαθέτει πια ένα από τα πιο ιστορικά σχολεία του Ηρακλείου όπου στεγάζονται το 53ο και το 54ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου και το 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου.
Οι παλιές τουαλέτες που πραγματικά δεν τιμούσαν κανένα και είχαν προκαλέσει τις αντιδράσεις γονέων και μαθητών ανακατασκευάστηκαν πλήρως και στη θέση τους δημιουργήθηκαν νέες σε άριστη κατάσταση.


Στο να αλλάξει η εικόνα και να δοθεί άμεση λύση βοήθησαν όλοι. Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κύριος Γιαλιτάκης που μόλις διαπίστωσε την κατάσταση υποσχέθηκε ότι θα διορθωθεί, όπως και διορθώθηκε, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κύριος Μηλάκης, ο οποίος όταν χρειάστηκαν εργασίες και υλικά τα διέθεσε αμέσως, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και ειδικότερα η προϊσταμένη κυρία Ζαχαριουδάκη που επόπτευσε όλες τις εργασίες, οι Σύλλογοι Γονέων που διέθεσαν προσωπικό χρόνο αλλά και υλικά που χρειάστηκαν και οι Διευθυντές των σχολείων που προσπάθησαν με όλους τους δυνατούς τρόπους, συντονίζοντας και εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, ώστε το έργο αυτό να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Οι διευθυντές των σχολείων, οι εκπαιδευτικοί, οι Σύλλογοι Γονέων, αλλά κυρίως οι μικροί μαθητές /τριες νιώθουν μεγάλη χαρά για το έργο που ολοκληρώθηκε και θα βοηθήσει σημαντικά στη λειτουργικότητα του σχολείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ