ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

LETS DO IT HERAKLION ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Στις 6 Απριλίου η συνάντηση  για τον καθαρισμό της πόλης μας

Μία σημαντική συνάντηση έχουν κλείσει στις 6 Απριλίου 2014 με τους πολίτες του Ηρακλείου η παγκόσμια καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού/εξωραϊσμού Let's Do it World και το ελληνικό σκέλος της, Let's Do It Greece. Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.
Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σ’ όλες τις εθελοντικές ομάδες, τα σχολεία, τους συλλόγους και φορείς του Ηρακλείου που έχουν δηλώσει ή επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην πανηρακλειώτικη συνάντηση όπου στις 6 Απριλίου το Let's do it Greece - Let's do it Heraklion που θα προσπαθήσει να καθαρίσει και να ομορφύνει την πόλη μας σε μια και μόνο ημέρα.


Πριν τη δράση καθαρισμού τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2014 , στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω (2ος όροφος) και ώρα 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όπου οι  κεντρικοί διοργανωτές της πανελλήνιας καμπάνιας πρόκειται να αναλύσουν το θεσμό και τα οφέλη που θα πηγάσουν μέσα από τις δράσεις τους. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και η συνάντηση αφορά στο σχεδιασμό και το συντονισμό της δράσης που θα επιχειρήσει να καθαρίσει της πόλης μας και τη χώρα μας σε μια και μόνο ημέρα, στις 6 Απριλίου 2014. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των εθελοντικών ομάδων και μονάδων της πόλης για την επίτευξη του τελικού στόχου, δηλαδή της ευρύτερης όσο το δυνατό γεωγραφικής κάλυψης του καθαρισμού σ’ όλη την πόλη του Ηρακλείου.
Η πανελλαδική δράση της 6ης Απριλίου και η εκδήλωση-κάλεσμα της 15ης Μαρτίου έχει την ευγενική και αμέριστη υποστήριξη των επίσημων φορέων της πόλης μας, των εθελοντικών της ομάδων, των σχολείων, καθώς και ιδιωτών που στηρίζουν υλικοτεχνικά την καμπάνια. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση και η δράση τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφερειακή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.
Επίσης στηρίζονται εθελοντικά από την κίνηση ενεργών πολιτών Minoistas, από το παράρτημα Ηρακλείου της Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου, από τους εθελοντές της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Ηρακλείου (Ε.Π.Η), από την εθελοντική ομάδα ΑΤΑΧΤΟΙ, από τους Πρόσκοπους Ηρακλείου, τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου, τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη (Κνωσσού), ενώ απολαμβάνουν την ευγενική χορηγία των Forthnet Shops Ηρακλείου, των Super Market Χαλκιαδάκης, του ξενοδοχείου Atrion, των Μινωϊκών Γραμμών, της ταβέρνας/Ουζερί "Λίγο κρασί λίγο θάλασσα", της Makridakis Diving, του Κρήτη TV , του Radio 98,4 FM, της εφημερίδας Νέα Κρήτη και του Kappa Studies - Kappa Foods, και όλων των άλλων φορέων που δηλώνουν συμμετοχή αγκαλιάζοντας το πανελλήνιο αυτό εγχείρημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ