ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΕΙΝΑ

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε κάποια σοβαρά προβλήματα. Ένα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η οικονομική κρίση. Λόγω της ανάγκης μας να δείχνουμε κάτι που δεν είμαστε ούτε ατομικά, αλλά ούτε συνολικά δανειστήκαμε από άλλα κράτη νομίζοντας ότι στο μέλλον θα ξεπληρώσουμε. Ατομικά δανειστήκαμε για τον ίδιο ακριβώς λόγο από τις τράπεζες. Με τα χρόνια συνειδητοποιούσαμε ότι τα όνειρα που θέλαμε να υλοποιήσουμε δεν έγιναν πραγματικότητα με αποτέλεσμα να χρωστάμε και η καθημερινότητα μας να είναι πιο δύσκολη. Έτσι φτάσαμε σήμερα… Να μην έχουμε δουλειά, λεφτά, ρούχα, σπίτι και τροφή.


ΜΑΡΙΑ-ΛΥΔΙΑ Φ.  Σ Τ1




Παγκόσμια έχουν γίνει πολλοί πόλεμοι με όπλα, αλλά αυτός που περνάμε τώρα είναι διαφορετικός.  Ακόμα και με Ειρήνη οι άνθρωποι πεινάνε, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς τα απαραίτητα αγαθά. Δεν έχουν δουλειά και σπίτι να μείνουν. Παρόλο που δεν γίνονται πόλεμοι, όλοι βασανιζόμαστε μέσα μας.

ΜΑΡΙΑ Π.  ΣΤ1




Στη σημερινή κοινωνία οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να συντηρήσουν την οικογένεια τους. Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι πολλοί άνθρωποι μένουν άνεργοι, καταστήματα κλείνουν καθημερινά και η πεινά επικρατεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν άλλοι «έξυπνοι» αυτοκτονούν και το πρόβλημα παραμένει. Το μόνο θετικό είναι που δεν επικρατεί πόλεμος ΑΚΟΜΑ.! Πολλοί άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους και την ίδια τους τη ζωή.


ΓΙΑΝΝΗΣ Π.  ΣΤ1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ