ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ 3ημερο ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου και 54ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Σύλλογοι επιθυμούμε να  οργανώσουμε μια εκδρομή για τους μαθητές της 6ης τάξης και τους γονείς τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (αποχώρηση Παρασκευή 6.6. –επιστροφή Τρίτη 10.6.) και είμαστε σε διαδικασία αναζήτησης οικονομικών προσφορών. Σε αυτή την εκδρομή μπορεί να συμμετέχει και όποιος άλλος επιθυμεί από το σχολείο μας



Ωστόσο κατόπιν πρωτοβουλίας γονέων του σχολείου μας, εξαιτίας της αδυναμίας τους να συμμετέχουν στην εκδρομή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σας ενημερώνουμε ότι οργανώνεται από το πρακτορείο Ηρακλείου «C.TR.S» εναλλακτικά μια 3ήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο και στην Αθήναμε ημερομηνία αναχώρησης την Τετάρτη 30.4.2014 με πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά και επιστροφής την Κυριακή πρωί της 4.5.14.Η εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις (και πρωινό) σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*+ στο Ναύπλιο με εκδρομές μέσα στην πόλη του Ναυπλίου και στους παρακείμενους αρχαιολογικούς χώρους με τη συνοδεία ξεναγού. Το λεωφορείο με όλες τις αποσκευές θα ταξιδεύει μαζί σας στο πλοίο και τη ημέρα της επιστροφής προβλέπεται η επίσκεψη στα αγαπημένα μέρη των Αθηνών. Τιμή: 160 € κατ’άτομο για το ξενοδοχείο Αγαμέμνων ή  165 € κατ’άτομο για το ξενοδοχείο Ρεξ (πρέπει να γίνει επιλογή ενός ξενοδοχείου για λόγους καλής οργάνωσης των συμμετεχόντων). Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι την Δευτέρα 31.3.2014 λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας των ξενοδοχείων.  Εάν δεν συγκεντρωθούν 20 άτομα θα υπάρχει επιβάρυνση 10€ ανά άτομο για τον ξεναγό, εφόσον επιθυμείτε.



Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής επισυνάπτεται.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε συμπληρώστε το παρόν έντυπο και δώστε το στον δάσκαλο της τάξης μέχρι την Δευτέρα 31.3.2014. Παράταση δεν δύναται να δοθεί. Μια προκαταβολή ποσού 30% θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο πρακτορείο μέχρι την Δευτέρα 31.3.14 ή το αργότερο την Τριτη 1.4.2014  και το υπόλοιπο 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.


Το απόγευμα της Τετάρτης 30.4.2014 θα τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας στο  λεωφορείο του γραφείου μας και θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι του Ηρακλείου , από όπου θα αναχωρήσουμε  με προορισμό τον Πειραιά, στις 21:30 . Το λεωφορείο θα ταξιδέψει με το γκρουπ.
Πέμπτη 1.5.2014 1η ΗΜΕΡΑ Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά. Θα κατευθυνθούμε προς τον Ν. Αργολίδας. Θα επισκεφτούμε το θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου και τον αρχαιολογικό χώρο τον Μυκηνών. Αργά το μεσημέρι  θα φτάσουμε στο Ναύπλιο και θα ταχτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο  Διανυκτέρευση στο Ναύπλιο .   
Παρασκευή 2.5.2014 2η ΗΜΕΡΑ  Μετά το πρωινό γεύμα, θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο της πόλης , το Παλαμήδι και το Κάστρο της πόλης. Διανυκτέρευση στο Ναύπλιο .
Σάββατο 3.5.2014  3η  ΗΜΕΡΑ  Μετά το πρωινό γεύμα, θα αναχωρήσουμε για την πόλη των Αθηνών. Θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε διάφορα μέρη της πρωτεύουσας , όπως  το Ίδρυμα Μείζονος , τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ,  το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης , το Πλανητάριο , το Athens Mall και το Alu Fun Park . Το απόγευμα , θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι του Πειραιά . Αναχώρηση από Πειραιά για Ηράκλειο στις 21:30. Το λεωφορείο θα ταξιδέψει με το γκρουπ.
Κυριακή 4.5.2014  Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Η εκδρομή μας τελειώνει εδώ αλλά οι όμορφες αναμνήσεις της θα μένουν πάντα στην καρδιά μας να συντροφεύουν τις θύμησες από τα όμορφα μαθητικά μας χρόνια!!!!!!
ΥΣ: το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει και να διαμορφωθεί  μετά από συνεννόηση του σχολείου σας με τον υπεύθυνο του γραφείου μας.


·        Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια , σε 4κλινες καμπίνες
·        Οι μαθητές θα μετακινούνται με τουριστικά λεωφορεία, που θα είναι στην αποκλειστική διάθεση τους για όλες τις μετακινήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκειά της εκδρομής διαθέσιμο όλες τις ώρες .Τα λεωφορεία διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από το ΚΤΕΟ έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενο κ.λ.π.) καθώς και πληρούν  όλες τις προϋποθέσεις  ασφάλειας για τη μετακίνηση των μαθητών.
·        2 διανυκτερεύσεις  στο Ναύπλιο σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, σε δίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και τους γονείς
·        Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ