ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ 53ου & 54ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου Κρήτης

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει προ της έναρξης των εργασιών, στο κτίριο του σχολείου μας γίνονται επισκευές που αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση αποκολλήσεων σοβάδων και στον χρωματισμό των εξωτερικών τοίχων. Οι εργασίες αυτές αποτελούσαν πάγιο αίτημα των Συλλόγων Γονέων, αλλά και των Διευθύνσεων των σχολείων, προς τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου και ήταν όχι μόνο απαραίτητες, αλλά επείγουσες, λόγω κινδύνου πτώσης των σοβάδων κατά την ώρα που το σχολείο λειτουργεί. 
 Θα ήταν προτιμότερο οι επισκευές να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργικότητα των σχολείων, αλλά, όπως μας απάντησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ήταν αδύνατο να παραταθούν χρονικά, για να εξυπηρετηθούν και άλλα σχολεία.   
Το προσωπικό του σχολείου μας κάνει όλες τις δυνατές προσπάθειες, ώστε να γίνει δυνατή η επίβλεψη των παιδιών.





Παρακαλούμε για την κατανόησή σας!!!

Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι προτιθέμεθα να υποβάλουμε αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου να αναθέσουν σε κάποιο μηχανικό τον έλεγχο της στατικότητας του κτιρίου του σχολείου μας. Αν και αυτό αποτελεί επίσης πάγιο αίτημά μας εδώ και πολλά χρόνια, λόγω του υψηλού κόστους του σχετικού εγχειρήματος, δεν λαμβάνουμε την αρμόζουσα ανταπόκριση από το Δήμο μας. Για να μπορέσουμε να πιέσουμε καλύτερα τους υπεύθυνους στο Δήμο Ηρακλείου, και λόγω του προεκλογικού κλίματος, σας ζητούμε να συνυπογράψει ο καθένας από εσάς στην σχετική αίτηση. Το κείμενο αυτής και έντυπα υπογραφής θα διατίθενται από τα μέλη των Συλλόγων μας την Παρασκευή 28.3.2014, όταν θα έρθετε για τους ελέγχους των παιδιών μας. Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν τότε, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 6972512714, 6932430144 μέχρι τη Δευτέρα 31.3.2014 
Πιστεύουμε πως, εάν δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα έχουμε σίγουρα αποτελέσματα! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ