ΡΟΗ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΝΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 53ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

| ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟ


Ευχαριστήριο
Οι Σύλλογοι Γονέων του 53ου και του 54ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου και οι Διευθυντές των σχολείων αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου κ. Λιναρδάκη Γεώργιο για την εκπαιδευτική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στα σχολεία.
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας έδωσε τη δυνατότητα να παρέχει την εξειδικευμένη μουσική βοήθεια του, στη δημιουργία μπάντας για τη σχολική παρέλαση ο μουσικός κ. Νικόλαος Μοσχονάς, ο οποίος υπηρετεί ως αναπληρωτής στο συγκεκριμένο σχολείο.



Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, όπου ακόμα και οι θεμελιώδεις αξίες της παιδείας δοκιμάζονται,  είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που στην εκπαίδευση υπάρχουν ακόμη τέτοιοι εκπαιδευτικοί, με άριστες γνώσεις που θα τις ζήλευε κάθε επαγγελματίας, αλλά που πάνω από όλα νοιάζονται, χωρίς κανένα αντάλλαγμα για τα παιδιά, τη μουσική παιδεία και τη δημόσια εκπαίδευση.
Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με σχολεία και εκπαιδευτικούς που τιμούν την αποστολή τους.  
Οι Διευθυντές των Σχολείων                              Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων
Ανδριώτη Αθηνά                                                          Αντώνης Γενναράκης
Ζεγκίνογλου Παναγιώτης                                           Χαράλαμπος Πολιτάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ